Kildehuset

Kalender

KILDEHUSET er en integreret 0-6 års institution. Vi bor i charmerende, utraditionelle fysiske rammer, nær skov, sø og smuk natur. Vores nærmeste nabo er en skulpturpark, og med kun få minutters gang til Farum Sø kan vi bogstaveligt talt røre ved både kulturen og naturen i dagligdagen. Her er vores tilsynsrapport.

Om Sygdom


Ved sygdom kan vi naturligvis ikke modtage Jeres barn i institutionen. Som hovedregel gælder;

at barnet skal kunne deltage i de almindelige aktiviteter ude som inde, uden særlig opmærksomhed, for at komme i institutionen.

Børnene er for syge til at komme i institution når de fx har feber, stærk forkølelse, mavetilfælde, øjenbetændelse, børnesår, børneorm, diverse børnesygdomme eller hvis deres almentilstand gør at de ikke kan deltage i en almindelig dag i institutionen.

Vi giver ikke medicin eller behandling, med mindre særlige forhold gør sig gældende, såsom kroniske sygdomme. I så fald kan vi sammen med Jer, og i samråd med Jeres læge, tilrettelægge hverdagen med hensyn til dette. Det kan fx være astma, allergi, eksem eller andre ting som kræver særlig kost eller evt. medicin. I tilfælde som beskrevet ovenstående kræves en lægeerklæring/skriftlig instruktion for medicingivning inden samarbejdets begyndelse.

Husk at give besked ved sygdom.
Vi forventer at I giver os specifikt besked hvis Jeres barn er syg af en børnesygdom eller en smitsom sygdom, så vi kan orientere de øvrige forældre og holde øje med nye tilfælde i institutionen.
Ligeledes gælder det med lus…

Vi opfordrer til at I holder barnet hjemme til det har haft en feberfri/symptomfri dag.

Bliver et barn sygt i vuggestuen eller virker så utilpas, at vi vurderer at vi ikke kan tilgodese dets behov, kontakter vi Jer med det samme og beder Jer om at hente barnet. Mens vi venter på Jer, vil vi naturligvis holde ekstra øje med barnet.